FLASH

Stage de dessins (in het frans)
van 8 tot 11 juli 2024

Hou je van tekenen? Kom de wereld om je heen weergeven of geef je fantasie vorm door licht, kleur en lijn te verkennen aan de hand van meesterwerken uit de kunstgeschiedenis. Teken met een gum, gebruik verschillende media en formaten, experimenteer met nieuwe technieken... En bovenal, veel plezier met tekenen en uiting geven aan je creativiteit!

6-12 jaar
Dienstregeling
: van 8 tot 11 juili 2024 van 9u30-16u – Pauze tussen 12u-13u
Prijs: 180 euro per kind. 300 voor 2 kinderen uit hetzelfde gezin.
Maximum 8 kinderen
Locatie: Huize Lismonde - 1, Dwersbos - 1630 Linkebeek

Aurore Scotet – titulaire d'un Master de l'Ecole des Beaux-Arts d'Angers et de l'agrégation en Arts visuels de l'ENSAV La Cambre – y accueille vos enfants pour des ateliers en petits groupes.

Picknick/snacks om mee te nemen.

Informatie en inschrijving: scotetaurore@gmail.com / 0493 19 22.53


Photo

Alhoewel Lismonde vooral bekend is om zijn grafisch werk, ondernam de kunstenaar ook vele andere plastische avonturen, meestal in nauwere band met toegepaste kunst.
Zo heeft de kunstenaar aan de hand van talloze publieke en privéopdrachten zijn kunst beoefend in de meest uiteenlopende domeinen zoals glas-in-lood, wandtapijten en aluchromie, en heeft hij ook een hoog reliëf in geanodiseerd aluminium gemaakt voor het station Pétillon van de Brusselse metro. 
Zijn zorg om zijn creaties harmonieus te integreren op de plaats waar ze tentoongesteld zouden worden, komt ook veelvuldig in zijn nota’s voor.
Naast houtskool en inkt, Lismonde's eerste passie, toonde de kunstenaar ook een voorliefde voor het verkennen van nieuwe technieken en een constant streven naar uitmuntendheid, zoals deze tentoonstelling laat zien.