Photos concertsConcerten

Lismonde was een vurig melomaan. Hij heeft zelfs een ogenblik getwijfeld tussen een muzikale carrière en deze van beeldend kunstenaar.

Teneinde zijn huis levendig te houden in de geest waarin Lismonde het zou gewenst hebben, organiseren wij regelmatig concerten op zondagen om 17 uur.
Deze concerten zijn gewijd zowel aan klassieke muziek als aan wereldmuziek en jazz.

Contact
Patricia Emsens
patemsens@skynet.be – Tel 0495 26 68 21
IBAN : BE09 3101 4211 1857 – BIC : BBRUBEBB


Affiche

Zondag 9 juni2024 om 17u

Duo Laterna magica

Flavia Clementi, voice
Thomas Van Bogaert, voice and guitar
Federico Bragetti, cello

Het Italiaans-Belgische trio Peixe e Limao schommelt tussen folk, klassieke muziek, pop en jazz. Dit trio, samengesteld uit een cello, een akoestische gitaar en een prachtige stem, werkt aan een eigen meertalig repertoire, waarin Flavia Clementi verleidt met liedjes geïnspireerd door Caetano Veloso, Lakum of de gedichten van Prévert. Gitarist Thomas Van Bogaert en cellist Federico Bragetti spelen prachtige melodieën die een lust voor het oor zijn, om beurten getint met verrassende ritmische arrangementen. Ze bieden een breed scala aan lyrische muziek uit het zuiden, in verschillende talen en schetsen een reis door Zuid-Amerika, Italië, Frankrijk, Spanje... Deze interculturele ontmoeting tussen artiesten die dezelfde liefde voor lyrische en poëtische muziek delen, zal je meenemen in een wereld vol zoete melodieën en dansende grooves.

concerten GEORGANISSERD DOOR Huize Lismonde
Ontdek hier de volledige lijst van concerten georganiseerd door Huize Lismonde.